Et bokomslag med et abstrahert hav-mønster.

En serie dystopiske romaner utgitt av Solum Bokvennen. Foreløpig har Stanisław Lems Solaris og Karin Boye’s Kallocain blitt publisert. Også avbildet: Karel Čapek’s Salamanderkrigen. Illustrasjonene er laget i Photoshop og satt sammen i InDesign.

────────────

Bokomslag til Sita insights Petrine og Storekrabben: Plast i fjæren. Tegnet i Photoshop.  Jeg har også illustrert innholdet i boken.

────────────

Bomomslag til Quintano Forlags Ensomhetens brønn. Illustrasjonen er tegnet i Photoshop. Satt sammen i InDesign. Trykket med gullfolie på svart papir..

────────────

Omslagsillustrasjon til Solum Bokvennens En sommer med Holberg. Omslagsdesign av Tore Holberg.

────────────

Bokomslag til Solum Bokvennens Identiær, en bok om en av de nye høyrebevegelsene i Europa, De identitære. Skrevet av Rasmus Hage Dalland. Illustrasjonene er tegnet i Photoshop. Satt sammen i InDesign.

────────────

Bokomslag for Solum Bokvennens/Pandoras norske oversettelse av Trevor Żahra’s Il-Ħajja Sigrieta tan-Nanna Ġenoveffa. Laget i Photoshop og InDesign.

────────────

Bokomslag for Eldrid Johansens barnebok, Faraos forbannelse. Tegnet i Clip Studio Paint og Photoshop. Satt sammen i InDesign.

────────────

Bokomslag for Daria Wilkes ungdomsroman, Narren, utgitt av Mangschou, som en del av deres serie med ungdomsromaner fra hele verden.

Tegnet i Photoshop med Kyle Websters olje-pensler.

────────────

Bokomslag til Levi Henriksens første ungdomsroman, Så lenge himmelen er over jorda, utgitt av Cappelen Damm


Laget ved å kombinere texturer, fotografier og tegninger. Trykket på matt papir med spotlakk. 

────────────

De første sju omslagene i en serie med de 100 beste klassiske kriminalromanene (og -novellene), publisert av Solum Bokvennen. Hver bok har et forord av Nils Nordberg. Trykket med gullfolie på svart papir.

────────────

Omslag til Tranits serie med klassiske barnebøker. 

Back to Top